Λέοβατς: «Κάναμε αυτό που έπρεπε»

55
Ο Μαρίν Λέοβατς ξεκλείδωσε την άμυνα του Λεβαδειακού, πετυχαίνοντας με ένα όμορφο το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ και το δικό του και μίλησε για όλα, αφήνοντας αιχμές στον προηγούμενο προπονητή του ΠΑΟΚ Ιγκόρ Τούντορ.

Για το δικό του γκολ: «Είναι πολύ ωραίο πράγμα να σκοράρεις και ειδικά όταν είναι ωραίο όπως σήμερα. Το πιο σημαντικό είναι οι βαθμοί σε τέτοια παιχνίδια όμως και σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε».

Για το άγχος το δικό του και των συμπαικτών του: «Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου παίξαμε καλά και χάσαμε ευκαιρίες αγχωθήκαμε λίγο. Είπαμε στο ημίχρονο ότι δε γίνεται να μην κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, μπήκαμε, πιέσαμε κι άλλο, σκοράραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για την συνέχεια του Δικεφάλου: «Έχουμε το επόμενο παιχνίδι, μετά είναι τα πλέι οφ. Δουλεύουμε κάποια καινούργια πράγματα με νέο προπονητή, πάνω στο στυλ που θέλει, πάνω στους αυτοματισμούς και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο».

Για την θέση που αγωνίζεται: «Σίγουρα, όλη μου τη ζωή έχω μάθει να παίζω με τέσσερις στην άμυνα. Δυσκολευόμασταν με το άλλο σύστημα, δεν άρεσε νομίζω σε όλη την ομάδα, Τώρα βολευόμαστε περισσότερο».

Για τις άδειες κερκίδες: «Είναι και δύσκολο και άτυχο ότι θα παίξουμε με άδειες κερκίδες. Δεν έχει μάθει έτσι ο παίκτης, πρέπει να είναι συγκεντρωμένος 100%. Έχουμε δείξει στα παιχνίδια με τις καλές ομάδες ότι παίζουμε και καλύτερα, ίσως μας βολέψει το γεγονός ότι θα παίζουν ανοιχτά».

Για το ότι δεν κλήθηκε στην εθνική Κροατίας: «Αυτή είναι μια ερώτηση που θα έπρεπε να την κάνετε στον προπονητή της εθνικής. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι, να βοηθάω την ομάδα μου, να είμαι υγιής και αν παίξω καλά μπορεί να του βάλω έναν πονοκέφαλο».