Λέστερ όπως λέμε Χόλιγουντ

132

O γνωστός Χολιγουντιανός σεναριογράφοςτων δύο πρώτων ταινιών «Goal», Άντριαν Μπούτσαρ στις δηλώσεις του μίλησε για το φετινό έπος της Λέστερ και τόνισεπως η αληθινή ζωή και όσα μπορούν να συμβούν στην πραγματικότητα, ξεπερνούν κάθε σενάριο φαντασίας.

Aναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι μια περίτρανη απόδειξη πως η αληθινή ζωή και όσα μπορούν να συμβούν στην πραγματικότητα, ξεπερνούν κάθε σενάριο φαντασίας. Είχαμε ενθουσιαστεί με την ιστορία του Βάρντι που είχε ξεκινήσει δουλεύοντας παράλληλα σε εργοστάσιο πριν λίγα χρόνια, φτάνοντας να έχει τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα, όμως, δεν μπορούσαμε με τίποτα να προβλέψουμε όλα όσα έχουν συμβεί.

Αν και ο κεντρικός χαρακτήρας θα παραμείνει ο Βάρντι, ο τρόπος με τον οποίο οι συμπαίκτες του ενώθηκαν και κάλυψαν το κενό του στο παιχνίδι με τη Σουόνσι, αλλά θα το κάνουν και με τη Γιουνάιτεντ, μας κάνει να τους … χωρέσουμε στο κάδρο. Ευτυχώς, η Λέστερ είναι ομάδα την οποία όλοι συμπαθούν και όλοι θέλουν πραγματικά να πάρει το πρωτάθλημα φέτος, οπότε αναμένουμε την απήχηση του κόσμου»