Λαμπράκης: «Αγώνας… γιορτή με τον ΠΑΟΚ, δεν ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού ο Καρέλης»

75

O Σταύρος Λαμπράκης αναφέρθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας ότι θέλει να δει την αντίδραση της ομάδας του κόντρα στην πρώτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Παράλληλα, μίλησε για τις ελπίδες πρόκρισης του Εργοτέλη στην επόμενη φάση, αλλά και τον Νίκο Καρέλη που ξεκίνησε από την ομάδα, λέγοντας ότι δεν ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού του Δικεφάλου και ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα παιχνίδι για εμάς με μεγάλο ενδιαφέρον από την άποψη ότι έρχεται μία μεγάλη ομάδα. Αυτά τα παιχνίδια μας έχουν λείψει, εμείς το αντιμετωπίζουμε σαν γιορτή. Εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι και πιο ομάδα».

Για την ομάδα του Εργοτέλη: «Κάναμε ένα ξεκίνημα πολύ καλό, που είναι μία συνέχεια του δεύτερου γύρου από την περσινή χρονιά. Εμείς δώσαμε χρόνο στην ομάδα να δουλέψει, κρατήσαμε τον βασικό κορμό και πήραμε κάποιους παίκτες που θα βοηθούσαν».

Για τον κόσμο: «Το γήπεδο είναι πάρα πολύ φιλόξενο, θα υπάρχει ενδιαφέρον από τους φίλους του ΠΑΟΚ στην Κρήτη να δουν την ομάδα τους. Οι ΠΑΟΚτσήδες της Κρήτης θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους που τους έχει χαρίσει πολλές χαρές».

Για το ροτέισον: «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πλούσιο ρόστερ, πολλούς και καλούς παίκτες. Εμείς δεν έχουμε τόσο μεγάλη δυνατότητα αλλά θα γίνουν κάποιες αλλαγές, όλα τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση. Προετοιμαζόμαστε να δούμε πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας αυτήν την στιγμή».

Για τις ελπίδες πρόκρισης του Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα που έχει εμπειρία και παραστάσεις, δεν είναι μία ομάδα που μπορεί να πει ότι δεν τον ενδιαφέρει το κύπελλο. Μπορεί να προκύψει αγωνιστικά αλλά η αφετηρία​ είναι διαφορετική, κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να ονειρευόμαστε».

Για τις φιλοδοξίες του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Football League: «Έχουμε αρκετά παιδιά. Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα που έχει τροφοδοτήσει ομάδες με καλούς παίκτες, όπως ο ΠΑΟΚ με τον Καρέλη. Δεν έχουμε βάλει κάποιον στόχο, ο στόχος είναι να βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα».

Για τον Καρέλη: «Είχα μιλήσει μαζί του. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που έχει χτίσει πάνω στον Πρίγιοβιτς και δεν υπάρχει λόγος να δοκιμάσει κάτι άλλο. Ο Καρέλης όμως είναι μία εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Καρέλης ήρθε στο τέλος της προετοιμασίας και ήρθε για βοηθητικό ρόλο. Χρειάζεται χρόνο για να υιοθετήσει τις τακτικές, να πούμε ότι ο Καρέλης είναι ένας παίκτης που τρέχει στον κενό χώρο οπότε είναι ένας παίκτης που δεν ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Η θέση του είναι σαν δεύτερος επιθετικός αλλά μπορεί να παίξει και μπροστά μόνος του, θέλει χρόνο».

Για τον Κάιπερς: «Δεν ξέρω γιατί δεν πήγε στην ΑΕΚ. Εμάς στην αρχή μας είπε ότι θέλει να πάει στην ΑΕΚ αλλά μετά άλλαξε η στάση η συμπεριφορά του παίκτη και έφυγε στο Βέλγιο. Εμείς τα είχαμε βρει με τον παίκτη αλλά μετά άλλαξε η στάση του. Δεν ξέρω αν είχαμε πρόταση από άλλη ομάδα».