Λεουτσάκος στο thessports: «Είναι καταστροφή»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2′ και Β’ Εθνικής, Λεωνίδας Λεουτσάκος σε επικοινωνία που είχε το ThesSports.gr χαρακτήρισε καταστροφή την αναστολή των πρωταθλημάτων σε Super League 2 και Football League.

Αρχικά σημείωσε: «Είναι καταστροφή, δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω διαφορετικά. Εναρμονιστήκαμε με το υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο προβλέπει τη διεξαγωγή τεστ, σε εβδομαδιαία βάση».

Για το τι βλέπει από δω και πέρα: «Τι να δω από δω και πέρα, η απόφαση μας φέρνει στο χείλος του γκρεμού. Καταρχήν δεν υπάρχουν διευκρινίσεις, για το διάστημα της όποιας επιστροφής».

«Δεν έχει διευκρινιστεί, αν θα προβλεφθούν αποζημιώσεις για τους ποδοσφαιριστές και όλους τους εργαζόμενους. Είναι μια απόφαση που φέρνει μόνο δεινά, στις δυο κατηγορίες και σε όσους εργάζονται σε αυτές».

Κλείνοντας τόνισε: «Πως είναι δυνατόν, να έχουμε εναρμονιστεί με το πρωτόκολλο της Super League και να παίζει μόνο η πρώτη κατηγορία. Που ακούστηκε σε όλα τα πρωταθλήματα, η δεύτερη κατηγορία σε όλα τα πρωταθλήματα να διεξάγεται κανονικά και να κλείνει εδώ».