Λουτσέσκου: «Ήταν ένα βρώμικο στήσιμο»

66

Σε ιστοσελίδα της Ρουμανίας, μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να κάνει λόγο για… κλοπή πρωταθλήματος στα δικαστήρια, μέσω προμελετημένων κινήσεων από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα χαρακτήρισε “στημένο” το σκηνικό με τον Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα.

«Έγινε χαμός, ήταν ένα βρώμικο στήσιμο. Δεν ήρθαν για να παίζουν, αλλά για να προκαλέσουν και να μην παίζουν. Αυτό που έκανε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού από τη Βαρκελώνη δεν ήταν σωστό. Ακόμη και αν του ζητήθηκε να το κάνει, δεν έπρεπε να το κάνει. Δεν έπρεπε να λειτουργήσει έτσι ένας προπονητής», είπε στην ιστοσελίδα«Telekom Sport».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Πώς μπορεί ο προπονητής να πάει την επόμενη μέρα στους παίκτες, μπροστά στους δικούς του παίκτες και να πει ότι φοβήθηκε να παίξει το παιχνίδι; Δεν κάνει τέτοια πράγματα ένας προπονητής. Ήταν ένα άθλιο στήσιμο. Περιττό να αναφέρω τι έγραφαν τα ΜΜΕ μετά από αυτό… Ξέρω από τους παίκτες των αντιπάλων, ότι μιλούσαν μεταξύ τους και ήταν έτοιμοι να εκμεταλλευτούν κάθε πιθανή πρόκληση και να προκαλέσουν με κάθε τρόπο για να μη γίνει το παιχνίδι και να φύγουν από το γήπεδο», κατέληξη ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.