Λουτσέσκου: “Θα έπρεπε να έχουμε πάρει την πρόκριση.”

Ο τεχνικός της Ξάνθης στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είπε τα εξής:
«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου, παίξαμε τέσσερα παιχνίδια φέτος κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τους κανόνες του Κυπέλλου εμείς είμαστε εκτός και ο ΠΑΟΚ πέρασε. Σήμερα με την εικόνα που είχαμε, θα έπρεπε να έχουμε πάρει την πρόκριση. Στο πρώτο μέρος είχαμε πολύ καλές προϋποθέσεις για να φτάσουμε μπροστά στην εστία του ΠΑΟΚ, αλλά την τελευταία στιγμή πάντα κάτι δεν γινόταν. Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες, με τον Καρασαλίδη και τον Πιτσέλι, που ήταν να πασάρει στον Σολτάνι και προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα καλό πρέσινγκ στο κέντρο και να βγάλουμε καλές επιθέσεις στην πλάτη των αμυντικών».

Για να προσθέσει: «Το δεύτερο μέρος ήταν πιο ισορροπημένο, σκοράραμε και ήμασταν ικανοί να βάλουμε ένα ακόμη γκολ, που θα μας έδινε την πρόκριση. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι κι εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ στα επόμενα παιχνίδια».

Για την ένταση που υπήρχε στο παιχνίδι: «Αν θυμάστε το παιχνίδι της Ξάνθης, είχαμε κάνει ένα καλό παιχνίδι και το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Χάσαμε γιατί κάναμε λάθη και όταν το κάνεις αυτό κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους, αμέσως σε τιμωρούν. Δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνονται αυτές οι μάχες, αλλά υπάρχουν κι άνθρωποι γύρω από την μάδα που μας θεωρούν μεγάλο αντίπαλο».

Για τη φάση με τον Σολτάνι: «Ήταν ένα λάθος από μένα, αλλά ήμουν νευριασμένος γιατί του έλεγα να μην κάνει φάουλ, να μην χάνουμε χρόνο και χάσαμε χρόνο με την κάρτα που πήρε. Ήταν λάθος δικό μου, με ξέρει, τον ξέρω και μερικές φορές έχουμε παραπάνω πάθος».