Λόγω… Κύζα στα Εμιράτα

1009

Στον Παναθηναϊκό έκαναν προσπάθεια να πείσουν το κοινό τους ότι λόγω Κύζα ο Μπεργκ… ξενέρωσε και αργότερα, λόγω της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας, που τον τιμώρησε όπως του άξιζε για τις γροθιές, που έριξε στον Κρέσπο, ο Σουηδός θέλει να φύγει από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι διαιτησίες και η δικαιοσύνη, σύμφωνα με το επικοινωνιακό επιτελείο του Παναθηναϊκού διώχνει ένα από τα διαμάντια του πρωταθλήματος.

Το ψέμα έχει κοντά τα πόδια, και σήμερα απλά επιβεβαιώνεται, αυτό που όλοι είχαν φανταστεί. Τον Μπεργκ τον διώχνει από τον Παναθηναϊκό η… αφραγκιά.

Ο ίδιος, άλλωστε, είχε δηλώσει εν μέσω πλέι οφ στη Nova ότι μήνες απλήρωτος.

Ο Παναθηναϊκός είδε στο πρόσωπο του Μπεργκ τον άνθρωπο που θα του λύσει κάποια οικονομικά προβλήματα, εδώ και καιρό αναζητείται ομάδα να τον αγοράσει και σήμερα φαίνεται ότι βρέθηκε καθώς η Άλ Άιν από τα Εμιράτα είναι κοντά στην απόκτηση του Σουηδού.

Όχι βέβαια με τη ρήτρα, που έχει στο συμβόλαιό του (10 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων μόνο το 55% ανήκει στον Παναθηναϊκό), αλλά με πολύ λιγότερα.

Ο Παναθηναϊκός, εφόσον ολοκληρωθεί το deal, θα πάρει ένα σεβαστό ποσό, που θα τον βοηθήσει να κλείσει τρύπες και κυρίως, θα ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Σουηδού, που είναι κοντά στο εκατομμύριο και είναι δυσβάσταχτο για την ομάδα του Αλαφούζου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, το ταβάνι των συμβολαίων της επόμενης σεζόν θα είναι στα 300.000 ευρώ.