Μάντζιος: «Δεν γίνονται εύκολα τέτοια λάθη, να συγκεντρωθούμε στον ΠΑΟΚ»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ισοπαλία- αποκλεισμό του Άρη από τον Ολυμπιακό, έκανε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Άκης Μάντζιος, που δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευση του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Είμαστε πικραμένοι, ήμασταν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε το σκορ που θέλαμε, δεν απειληθήκαμε από τον Ολυμπιακό και ήμασταν κοντά σε μια μεγάλη πρόκριση. Ένα λάθος όμως… Τα λάθη πληρώνονται και μείναμε εκτός κυπέλλου”.

Πρόσθεσε πως “όταν έχεις τον Ολυμπιακό απέναντί σου και είναι η πρώτη φορά που δεν σκοράρει σε φετινό του παιχνίδι, μέχρι το σημείο που σκόραρε, και βλέπεις την πρόκριση… Είχαμε καλά διαστήματα, βγάλαμε αυτοματισμούς, είχαμε ένταση. Το γκολ ήρθε και από εκεί και πέρα ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, ήμασταν κοντά, αλλά δυστυχώς ένα λάθος… Τα λάθη συμβαίνουν. Μας μένει μια μεγάλη προσπάθεια για τα παιδιά, τους αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά η πίκρα του αποκεισμού είναι πιο δυνατή…”.

Για το λάθος του Κουέστα είπε: “Δεν το περίμενε κανείς να γίνει αυτή η φάση. Έδινα οδηγίες, μιλούσα με τον συνεργάτη μου και είδα τον Μπουχαλάκη να πλασάρει… Δεν γινονται εύκολα τέτοια λάθη, αλλά είναι ένα λάθος που το πληρώσαμε και θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας από τώρα και να συγκεντρωθούμε στον ΠΑΟΚ”.