«Μέσα» ο Κρέσπο, απρόοπτο με Δεληγιαννίδη

130

Στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων επέστρεψε σήμερα και ο Χοσέ Κρέσπο με τον Ράσβαν Λουτσέσκου να βλέπει τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη να αποχωρεί με ενοχλήσεις από την προπόνηση. 

Αναλυτικά από το «paokfc.gr»:

Οι μέρες για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας είναι ελάχιστες, έτσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί να εμφυσήσει την δική του φιλοσοφία στους νέους του παίκτες μέσα από τις προπονήσεις.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (12.08) ήταν εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στην τακτική. Μετά το απαραίτητο ζέσταμα, οι παίκτες έπαιξαν παιχνίδι 10 εναντίον 10 με τερματοφύλακες, στο οποίο δόθηκε έμφαση στις τοποθετήσεις, την ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Στην συνέχεια δημιουργήθηκαν δύο γκρουπ που εκτέλεσαν εναλλάξ δύο ασκήσεις. Όσο η μία ομάδα δούλευε υπό τις οδηγίες του Λουτσέσκου χωρίς αμυντικούς στο τακτικό κομμάτι, οι υπόλοιποι έδιναν μάχη 5 Vs 5 σε μικρό γήπεδο με δύο τερματοφύλακες. Το φινάλε ήρθε με οικογενειακό δίτερμα.

Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδηςαισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε. Η κατάσταση του θα εκτιμηθεί αύριο και ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα ακολουθήσει το κατάλληλο πρόγραμμα. Ο Χοσέ Κρέσπο έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα, ενώ οι Λεβέκ , Κάνιας , Μυστακίδης και Γλύκος έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα, όπου συνέχισαν την αποθεραπεία τους.

Την Κυριακή η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 στην Νέα Μεσημβρία.