«Μέσα στο γήπεδο είμαστε οι καλύτεροι»

33

Σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη αθηναϊκή εφημερίδα, ο Λέο Μάτος κατέθεσε τις σκέψεις του για την εξέλιξη και την κατάληξη του φετινού πρωταθλήματος, αλλά για τον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ

Μεταξύ άλλων είπε στην εφημερίδα “Real News”: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο πάνω από όλα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο που μας στηρίζει. Για να τα καταφέρουμε, θα πρέπει να παίξουμε ως ΠΑΟΚ και να μην επηρεαστούμε από όσα έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα. Μέσα στο γήπεδο είμαστε η καλύτερη ομάδα και δείχνουμε τι αξίζουμε. Αυτό θα κάνουμε και στον τελικό.

Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους μας, όπως έχουμε κάνει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα, και να κατακτήσουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά το τρόπαιο. Όλη τη χρονιά τις απαντήσεις τις δίνουμε εκεί που πρέπει, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και εγώ και οι συμπαίκτες μου έχουμε δουλέψει σκληρά από την αρχή της σεζόν για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Αφήνουμε στην άκρη όσα έχουν γίνει στη διάρκεια του πρωταθλήματος και θα εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και πάνω από όλα αποφασισμένοι για να νικήσουμε.

Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί, αν παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει, να κερδίσει κάθε παιχνίδι. Είναι αγώνας στον οποίο θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να φύγουμε χαρούμενοι και μαζί να προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας»