Μήνυμα παραμονής από Μπάουμαν

13

Η Κέρκυρα συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις στον βαθμολογικό πίνακα ενώ απόψε δοκιμάζεται απέναντι στον ΠΑΟΚ για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Χόναταν Μπάουμαν βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης των “Φαιάκων” και σε δηλώσεις του στο Sport24 έστειλε μήνυμα…παραμονής.

“Το μόνο θετικό απέναντι στον Πανιώνιο είναι οτι σκοράραμε. Πρέπει να δουλέψουμε και να το παλέψουμε μέχρι τέλους. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι, δυνατοί και να βγάλουμε ο,τι μπορούμε από τα επόμενα ματς σε βαθμούς. Νομίζω ότι έχουμε το υλικό να σωθούμε. Με το νέο προπονητή, πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα.

Κάνουμε ευκαιρίες, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Σου είπα και πριν ότι έχουμε το υλικό να σωθούμε και πιστεύω ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Θα μείνουμε. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Και θα το κάνουμε. Είμαστε ακόμη στα μισά του δρόμου”, τόνισε αρχικά ο Αργεντίνος. 

Τέλος κλήθηκε να σχολιάσει το “κλίμα” που επικρατεί στην ομάδα με την έλευση του Σάκη Τσιώλη, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

“Όταν αλλάζει ο προπονητής, αλλάζει η ψυχολογία, αλλά η φιλοσοφία της ομάδας. Από τις λίγες ημέρες δουλειάς με τον νέο προπονητή πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και παλεύει για τον τίτλο, αλλά κι εμείς θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι καλό που δεν έχουμε το Κύπελλο και είμαστε συγκετρωμένοι σε μία διοργάνωση μόνο.”