Μίλησε για τον Μαρινάκη ο Σαββίδης

176

Ο  μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαβββίδης σε συνάντηση που είχε την περασμένη Τετάρτη  με εκπροσώπους 19 ποδοσφαιρικών Ενώσεων και μελών της ΕΠΟ μίλησε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και γενικά για το πως θέλει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά τόνισε: «Θέλω την εξυγίανση στο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός. Δεν υποχωρούμε. Είμαι Πόντιος και δεν το βάζω κάτω».

Για τον Μαρινάκη: «Αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε βάρος του Μαρινάκη. Το είπα και στον ίδιο. Αυτό που έκανε ο Παππάς, στον ημιτελικό Κυπέλλου, δεν συνέφερε τον Ολυμπιακό. Αν έδινε το πέναλτι, το σκορ θα γινόταν 2-2, όμως ο Ολυμπιακός θα είχε και πάλι το προβάδισμα στη ρεβάνς».

Για την ΕΠΟ: «Δεν γίνεται κάποιοι να μιλάνε για καθαρό ποδόσφαιρο και για την αντιμετώπιση της βίας και τα ίδια πρόσωπα να είναι κατηγορούμενοι. Αφού θέλουν την κάθαρση, θα έπρεπε πρώτα να φύγουν από το ποδόσφαιρο αυτοί που αντιμετωπίζουν κατηγορίες».

Για τη συνάντηση με Μελισσανίδη και Μαρινάκη που δεν έγινε: «Εγώ θέλω τον διάλογο και θέλω τη συναίνεση, ήρθα για τη συνάντηση και μόλις κατέβηκα από το αεροπλάνο έμαθα ότι ο Μαρινάκης δεν θα είναι παρών».