Μίλησε με Καρυπίδη ο Πάκο Ερέρα

Πολύωρη συζήτηση είχε το πρόγραμμα του Πάκο Ερέρα μετά και την επίσημη παρουσίασή του σαν νέος τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”.

Οι δύο άντρες συζήτησαν θέματα που αφορούν το φετινό ρόστερ του Άρη και τις προσθαφαιρέσεις που πρέπει να γίνουν με τον Ισπανό τεχνικό να φαίνεται “διαβασμένος” έχοντας παρακολουθήσει παιχνίδια της ομάδας.

Εκτός από το ρόστερ οι δύο άντρες συζήτησαν επίσης και την προετοιμασία της ομάδας που θα αποτελείται, όπως όλα δείχνουν, από δύο στάδια.

Πρώτο στάδιο η εγχώρια προετοιμασία στα τέλη του Ιουνίου, όπου μετά τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις παίκτες και τεχνικό τιμ θα αναχωρήσουν για προορισμό εντός Ελλάδος (πιθανή επιλογή Τρία – Πέντε πηγάδια).

Το δεύτερο σκέλος θα αφορά, όπως προκύπτει, προπονητικό κέντρο στην Ιταλία, όπου αμέσως μετά το προγραμματισμένο φιλικό με την ΑΕΚ (22/7) η ομάδα του Πάκο Ερέρα θα αναχωρήσει για την γείτονα χώρα.

Ο νέος τεχνικός των “κιτρίνων” αναχωρεί αύριο για Ισπανία, με την μόνιμη εγκατάσταση του να είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα.