Μίχελ: «Επιστροφή στο δρόμο για το πρωτάθλημα»

416

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ τοποθετήθηκε για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στον Δικέφαλο, από τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Για τους λόγους της αλλαγής προπονητή: ««Η διοίκηση αξιολόγησε την κατάσταση και αποφάσισε να αλλάξει ο προπονητής, προκειμένου να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στο δρόμο για το πρωτάθλημα και να πετύχει αυτά, που από την αρχή της σεζόν είχε ως στόχο».

Τι ήταν αυτό που τον ώθησε στο να πάρει αυτή την απόφαση: «Μετά την αξιολόγηση που έγινε ήταν αντιληπτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης του προηγούμενου προπονητή. Επιστρέφουμε στο στιλ που θέλουμε για να γίνει μία επανεκκίνηση στο κλαμπ

Γιατί δεν ήρθε ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τον Μάιο: «Ήταν στο top 3 των επιλογών μας από την αρχή. Υπήρχαν καλές συστάσεις για τον κ. Στανόγεβιτς όμως θα πρέπει να καταλάβουμε πως όταν γίνεται κάτι λάθος πρέπει να το καταλαβαίνεις και να το διορθώνεις.

Για τις μεταγραφές: «Δε θα ανακοινωθεί κάτι σήμερα. Η κύρια δουλειά μας αυτό το διάστημα ήταν να κλείσουμε το θέμα του προπονητή. Ο κ. Λουτσέσκου ξέρει την ομάδα, έχουμε παίξει πέντε φορές πέρυσι αντίπαλοι, θα μιλήσουμε μαζί του και θα προχωρήσουμε στις κινήσεις μας».

Τέλος τόνισε: «Είναι απόφαση που πάρθηκε από την διοίκηση και εγκρίθηκε από τον μεγαλομέτοχο. Χάσαμε χρόνο 2-3 εβδομάδες, η επιλογή του κ. Λουτσέσκου γίνεται γιατί ξέρει τέλεια το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν χρειάζεται χρόνο» κατέληξε ο Μίχελ.