«Μακάρι να έρθουν Σαββίδης ή Μαρινάκης και να αγοράσουν το προπονητικό μας κέντρο»

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, υπογραμμίζοντας ότι καλεί τους Ιβάν Σαββίδη ή και Βαγγέλη Μαρινάκη, να αγοράσουν το προπονητικό κέντρο της ομάδας του.

Ακολουθούν αποσπάσματα από συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητική εφημερίδα:

«Είναι γνωστό ότι καιρό τώρα κάνω προσπάθειες για να φύγω από το ελληνικό ποδόσφαιρο και να μεταβιβάσω την ΠΑΕ και το προπονητικό κέντρο».

Για τις φήμες που θέλουν τον Παναιτωλικό «δορυφόρο» ομάδων:

«Είναι ένα παιχνίδι που παίζουν άνθρωποι των ΜΜΕ ή παρατρεχάμενοι διάφορων παραγόντων. Κατά καιρούς, μας έλεγαν δορυφόρο του Ολυμπιακού, μετά της ΑΕΚ, , του ΠΑΟΚ».

Ποιοι σας έχουν προτείνει δανεικούς;

«Δεν είναι μόνο μια ομάδα. Και έχει κόστος για εμάς αυτό, το ότι δεν παίρνουμε δανεικούς. Όπως έχει μεγάλο κόστος το να μας λένε δορυφόρο μιας ομάδας, μας κυνηγάει η διαιτησία γι’ αυτό! Κάποιοι διαιτητές έχουν συμπάθειες σε διάφορες ομάδες, στον ΠΑΟΚ, στην ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό κ.λπ., και αν σε λένε δορυφόρο μιας ομάδας, σε κυνηγάνε διαιτητές που συμπαθούν άλλους! Φέτος μας έχει κοστίσει πάρα πολύ σε βαθμούς η διαιτησία. Γράψτε το».

Αν έρθει ο Σαββίδης ή ο Μαρινάκης και σας προτείνουν να σας αγοράσουν γο προπονητικό κέντρο αλλά όχι την ΠΑΕ, σας φαίνεται νορμάλ;

«Καλή η σκέψη, την έκανα και εγώ. Μακάρι να έρθει ο Σαββίδης ή ο Μαρινάκης και να πουν «σου δίνω τόσα εκατομμύρια για το προπονητικό κέντρο σου»! Θα το πουλούσα! Και κάνω δημοσίως πρόταση να έρθουν να το πάρουν»!