Μαρμαρίδης: «Έτσι θα νικήσουμε τον Ατρόμητο» (vid)

Σε δηλώσεις του στη NOVA, ο νεαρός αμυντικός του Άρη, Χρήστος Μαρμαρίδης, αναφέρθηκε στη σημερινή (28/2) εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Αρχικά, στάθηκε στο πώς προετοιμάστηκαν οι κιτρινόμαυροι: “Προετοιμαζόμαστε να παίξουμε για το τρίποντο, ώστε να μείνουμε στο παιχνίδι για τη δεύτερη θέση. Είναι επιτακτική ανάγκη για νίκη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που ξέρουμε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος. Θέλουμε να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι σε αυτή την αναμέτρηση. Αν το καταφέρουμε, θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για να νικήσουμε”.

Ειδικότερα για τον τρόπο που ο Άρης πρέπει να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, τόνισε: “Ο Ατρόμητος είναι ομάδα που δεν φοβάται να παίξει. Είναι ομάδα δυνατή στις στατικές φάσεις. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε παιχνίδι κυριαρχίας, για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες νίκης”.

Όσο για το αν είναι εφικτός ο στόχος της κατάκτησης της δεύτερης θέσης από τον Άρη, απάντησε: “Είναι εφικτός ο στόχος της δεύτερης θέσης. Θέλουμε νίκες και στα τρία ματς που απομένουν για να τον πετύχουμε κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Οι εκτός έδρας νίκες μας έχουν βοηθήσει ιδιαίτερα ως τώρα και μας δίνουν ώθηση και για τα εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις εδώ