«Μας απείλησε ο Καρυπίδης για να χάσουμε από τον Άρη»- Η απάντηση του Καρυπίδη!

342

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ διερευνά το ενδεχόμενο αλλοίωσης αποτελέσματος αγώνα σε συνδυασμό με στοιχηματική απάτη της αναμέτρησης Βέροιας – Αρη (0-1) του περσινού πρωταθλήματος της Football League.

Στα χέρια της προέδρου της Επιτροπής Γλυκερίας – Λουίζας Ιωαννίδου βρίσκεται κατάθεση του ποδοσφαιριστή της Βέροιας Γιάννη Μπαστιάνου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ποινικής προκαταρκτικής (εισαγγελέας Βέροιας Χαρίκλεια Χοβαρδά), αναφέρει:

– «Στο ημίχρονο ο πρόεδρος του Αρη Θεόδωρος Καρυπίδης με δύο συνοδούς του ήρθε έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας μας. Την ώρα που η ομάδα μας έμπαινε στα αποδυτήρια αυτός φώναξε προς όλους τους παίκτες ότι πρέπει να χάσουμε από τον Αρη. Αναρωτήθηκε για ποιο λόγο παίζουμε τόσο καλά και είπε ότι πρέπει να παρατήσουμε το παιχνίδι»
– «Στο τελευταίο δεκάλεπτο παρατήρησα ότι ο Αρης έκανε επιθέσεις μόνο από την πλευρά του αρχηγού της Βέροιας Καψάλη και του συμπαίκτη μου Λαζόπουλου. Ο Καψάλης το προηγούμενο βράδυ ήταν στο ίδιο τραπέζι καφετέριας με τον Καρυπίδη»
– «Όλα αυτά φόβισαν κάποιους συμπαίκτες μου, γεγονός που μπορεί να επηρέασε την απόδοσή τους κατά τη διάρκεια του αγώνα»
– «Ο συμπαίκτης μου Λαζόπουλος μας είπε μετά το τέλος του αγώνα ότι τον απείλησαν άγνωστοι την ώρα που έμπαινε στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο. Του είπα ότι ‘’αν δεν χάσετε, δεν θα φύγετε ζωντανοί’’»

Ο επικεφαλής της ΠΑΕ Άρης Θ.Καρυπίδης επικοινώνησε με τη “Δίκη” για την ένορκη κατάθεση που αφορούσε στον αγώνα Βέροιας-Άρη (0-1) και δήλωσε:

“Ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Μπαστιάνος στη ραδιοφωνική του συνέντευξη ανασκεύασε πλήρως την ένορκη κατάθεσή του. Πλέον η υπόθεση του περσινού αγώνα της ομάδας μας στη Βέροια ειναι άνευ περιεχομένου τόσο σε ποινικό, όσο και σε πειθαρχικό επίπεδο. Οι φίλαθλοι μας να γνωρίζουν ότι ο Άρης βρίσκεται σε καλά χέρια”.

πηγή:dikisports.blogspot.gr