«Μας επηρεάζει η εξοντωτική τιμωρία»

82

Το γιατί επέλεξε ΠΑΟΚ, αλλά και την επίδραση που είχε η τιμωρία στην ομάδα, ανέλυσε ο Μάρκος Βελλίδης σε συνέντευξη του ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τις εντυπώσεις του από τον ΠΑΟΚ: “Ηθελα πολύ να έρθω. Το επεδίωξα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ στην ομάδα στην επέτειο των 90 χρόνων”.

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, είπε: “Πιστεύω πως θα αφήσουμε πίσω μας το κακό αποτέλεσμα που είχαμε με τον Πανιώνιο και θα επιστρέψουμε στις νίκες”.

Για το τι δίδαξε η ήττα από τον Πανιώνιο: “Καταφέραμε και χάσαμε έναν αγώνα δικό μας. Είχαμε την κατοχή, όμως σε κάποιες στιγμές δεν ήμασταν όσο έξυπνοι έπρεπε και ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας”.

Για τα λάθη που επαναλαμβάνονται: “Η ομάδα φέτος ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς. Δεν κατάφερε να είναι όσο ανταγωνιστικοί θέλαμε. Πρέπει ο ένας να βοηθάει τον άλλον για να αποφεύγουμε τα λάθη. Λάθη κάνουν όλοι. Ομως με αλληλοβοήθεια θα τα αφήσουμε πίσω”.

Για τα δύο παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και την εικόνα που θα έχει η άδεια Τούμπα αύριο: “Δεν είναι καθόλου ωραίο το ότι θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας. Σε άδεια γήπεδα δεν μπορείς να αποδώσεις αυτό που θέλεις. Ο Λεβαδειακός έχει καλούς παίκτες, έχει καλό αγωνιστικό προφίλ. Εμείς αν αποφύγουμε τα λάθη θα πάρουμε τη νίκη”.

Για το αν τους απασχολεί το τι θα γίνει με την έφεση που άσκησε η ομάδα: “Η τιμωρία ήταν εξοντωτική για την ομάδα. Εύχομαι να μειωθεί η ποινή. Σίγουρα κοιτάμε το αγωνιστικό, αλλά ως μέλη της ΠΑΕ μας επηρεάζει και μας απασχολεί πολύ έντονα”.