«Μαύρη» τρύπα 15 εκατ. ευρώ στην ΕΠΟ!

Σε απίστευτα ύψη φαίνεται ότι φτάνει το άνοιγμα στην ΕΠΟ, καθώς φημολογείται ότι αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ!

Η ασυδοσία που επικρατούσε στην ελληνική ομοσπονδία τα τελευταία χρόνια, φαίνεται πως έχει δημιουργήσει μία πολύ μεγάλη “τρύπα” στα ταμεία της.

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η εταιρία Εθνική Factor AE πήρε στα χέρια της διαταγή πληρωμής ύψους 3,3 εκατ. ευρώ με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, το άνοιγμα ωστόσο φημολογείται ότι φτάνει σε διψήφιο νούμερο και μπορεί να φτάνει ακόμη και τα 15 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τη “Live Sport”!

To ακριβές ποσό θα προσδιοριστεί από τον οικονομικό έλεγχο που θα διενεργήσει διεθνής οίκος για να μην υπάρχουν “σκιές”. Και βέβαια ό,τι επιλήψιμο υπάρξει θα αποστέλλεται στον εισαγγελέα…

Εξάλλου μέχρι να συνταχθεί η έκθεση του οικονομικού ελέγχου, ο πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Δπιτροπής, Ιωάννης Δρόσος και τα μέλη του συμβουλίου προσέχουν πού βάζουν την υπογραφή τους για να μη βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε ότι καταργήθηκε η ηλεκτρονική υπογραφή του προέδρου, ο οποίος θα υπογράφει μόνο ιδιοχείρως έγγραφα που φτάνουν σε αυτόν, έπειτα τον έλεγχο που θα έχει κάνει το μέλος της ΠΔΕ, Αλέξης Δέδες.