Μεγάλο φιλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης!

124

Μεγάλα ονόματα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργανώνει ο Α.Σ.ΑΡΗΣ με τη Μικτή Αγάπης την Πέμπτη 5/5 στις 20:00.

Ο ΑΡΗΣ σε συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές που συνθέτουν τη λεγόμενη «Μικτή Αγάπης»», ομάδα που αποτελείται από μεγάλα ονόματα ποδοσφαιριστών διαφόρων ομάδων της Super League, δίνουν αγώνα την Πέμπτη 5 Μαΐου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προκειμένου να στηρίξουν το έργο φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και οργανώσεων.

Ονόματα όπως οι Κυριάκος  Στρατηλάτης, Γιάννης Ζαραδούκας, Νίκος Λαζαρίδης, Ανέστης Αναστασιάδης, Ιβαν Μαλόν, Ρομπέρτο Μπατιόν, Χαβιέ Ούμπιδες, Ροζέριο, Εμάνουελ Περόνε, Ντιέγκο Ρομάνο, Εντουάρντο Μπρίτο, Νίκος Αναστασόπουλος, Στέφανος Σιόντης, Θωμάς Ναζλίδης, Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, Πέδρο Άρτσε, Απόστολος Βέλλιος, Χαβίτο, αλλά και οι Κώστας Κατσουράνης και Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο προπονητής της Κ17 του ΑΡΗ, Δημήτρης Σίτσας, θα αγωνιστούν κόντρα στην ομάδα του ΑΡΗ στην έδρα του σε ένα δυνατό παιχνίδι ενώ μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί  στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος. Επιπλέον, οι φανέλες των παικτών θα δοθούν στη συνέχεια στο Charity Idols προκειμένου να δημοπρατηθούν και τα έσοδα να διατεθούν σε κοινωφελή ιδρύματα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αναστάσιος Κάκος και βοηθοί οι Κωνσταντίνος Βλάχος και Σπύρος Κωνσταντινίδης ενώ στον αγώνα θα παίξουν τόσο ο προπονητής του ΑΡΗ,  Νίκος Αναστόπουλος όσο και ο έφορος και επενδυτής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θεόδωρος Καρυπίδης.

Για τον αγώνα θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια των 5€ και 10€. Λεπτομέρειες για τη διάθεσή τους θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.