Μεγαλομέτοχος ετών 35 στη Βέροια

20

Αλλαγή σκυτάλης έγινε στη Βέροια, καθώς ολοκληρώθηκε η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Γιώργου Αρβανιτίδη στον 35χρονο Θόδωρο Καρυπίδη, που είχε ενδιαφερθεί και για τον Εργοτέλη.

Ο Καρυπίδης, γεννημένος στις 23/5/1979, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην ευρύτερη περιοχή της Νάουσας. Είναι πρόεδρος στον ΑΣ Ειρηνούπολης, που φέτος βρίσκεται στην 1η θέση του 2ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής και από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.

Ασχολείται με το εμπόριο ξυλείας και παλετοποιίας, ενώ είναι διευθύνων σύμβουλος και ιδιοκτήτης Συνεταιρισμού και Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων στην Νάουσα. Δραστηριοποιείται επίσης στο εμπόριο βιοκαυσίμων ανά την Ευρώπη, με υποκαταστήματα σε Μαυροβούνιο και Σλοβακία, ενώ πρόσφατα ίδρυσε υποκατάστημα στην Κρήτη, γι’ αυτό είχε προκύψει και το ενδιαφέρον για τον Εργοτέλη.

Η ανακοίνωση του Αρβανιτίδη, που επισημοποίησε τη συμφωνία, αναφέρει:

«Έχοντας συμπληρώσει πάνω από μία 10ετία στο τιμόνι της Π.Α.Ε. Βέροια, αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να παραδώσω τη σκυτάλη. Η επιλογή του διαδόχου έγινε με τα εξής κριτήρια: 1) να προέρχεται από τον τόπο μας, 2) να αγαπάει την Ομάδα και το ποδόσφαιρο και 3) να έχει όρεξη για δουλειά.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης και η ομάδα συνεργατών που τον πλαισιώνει καλύπτει και με το παραπάνω αυτές τις απαιτήσεις. Βρισκόμαστε ήδη στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και την αλλαγή Διοίκησης.

Παραδίδω την Ομάδα, αγωνιζόμενη στη SUPER LEAGUE (από τη Γ’ Εθνική κατηγορία που βρισκόταν όταν την ανέλαβα), με πλήρη αδειοδότηση, χωρίς υποχρεώσεις και με υποδομές τόσο σε έμψυχο υλικό (ακαδημίες) όσο και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό (αθλητικές εγκαταστάσεις Σταδίου, προπονητικό κέντρο κλπ) που διασφαλίζουν το μέλλον της Ομάδας.

Δηλώνω ότι θα εξακολουθώ να είμαι δίπλα της από τη θέση του απλού φιλάθλου και καλώ όλους να αγκαλιάσουμε τη νέα διοίκηση. Με τη συμπαράσταση όλων μας ή ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ θα βρίσκεται πάντοτε εκεί που της αξίζει: ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως όλους όσοι βοήθησαν στο έργο που επιτελέσαμε, ιδιαίτερα δε τη σύζυγό και τα παιδιά μου, οι οποίοι στάθηκαν ακλόνητοι συμπαραστάτες δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια.

Γιώργος Αρβανιτίδης».