Μελισσάς: «Να τελειώνουμε με την άνοδο»

39

Ο Πασχάλης Μελισσάς μίλησε στη σημερινή media day του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη, στο Νέο Ρύσιο  και αναφέρθηκε τόσο στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, όσο και για την έναρξη του δεύτερου γύρου την Κυριακή κόντρα στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

Αναλυτικά:

«Γεμίσαμε τις μπαταρίες μας. Αυτό που πρέπει είναι να κάνουμε είναι ένα σερί νικών, όπως στον πρώτο γύρο. Αγωνιστικά θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν θα υποτιμήσουμε κανέναν. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι διπλά πλέον. Μοναδικός αντίπαλος θα είναι ο ίδιος μας ο εαυτός».

Για την τοποθέτηση του στη μεσαία γραμμή στα φιλικά : «Δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, την γνωρίζω αυτή τη θέση. Αν κρίνει ότι χρειάζεται να δώσω βοήθειες, τότε ευχαρίστως».

Για το ότι φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Ήταν ένα ανεπίσημο φιλικό που έγινε, ήμουν και ο πιο μεγάλος σε ηλικία, ήταν μεγάλη μου τιμή».

Για το ποιος είναι ο στόχος του Άρη στον δεύτερο γύρο: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τελειώσουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα με την άνοδο. Στον πρώτο γύρο, πήραμε μία απόσταση ασφαλείας την οποία θα πρέπει να αυξήσουμε. Ο καθένας έχει τον στόχο του και μέσα από την προσωπική εμφάνιση του καθενός να βγει κάτι καλό για το σύνολο».