Μετά τον Λεοζίνιο, υπογράφει κι άλλος!

33

Εβδομάδα ανακοινώσεων αναμένεται να είναι αυτή που ακολουθεί για τον Ηρακλή σε ό,τι έχει να κάνει με την μεταγραφική ενίσχυση των «κυανόλευκων».

Ο Λεοζίνιο όπως είναι γνωστό αύριο θα είναι στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του, ενώ ο επόμενος που θα ακολουθήσει όπως όλα δείχνουν είναι ο Ντέιβιντ Ναζίμ της Ζακύνθου.

Ο Νιγηριανός αναμένεται μέχρι την Τετάρτη να λύσει το συμβόλαιό του και θα τότε θα υπογράψει το νέο του με τον Ηρακλή. Τον παίκτη γνωρίζει καλά και ο Νίκος Παπαδόπουλος που έχει συγκεντρώσει πληροφορίες γι” αυτόν και θεωρεί πως είναι παίκτης που θα δώσει λύσεις στον άξονα.

Από κει και πέρα, ο Ηρακλής «κοιτάει» και αλλού και σύμφωνα με πληροφορίες της BlueArena, στοχεύει στην απόκτηση δύο ακόμα παικτών.

Ενας εξ΄αυτών είναι εξτρέμ και αγωνίζεται σε πρωτάθλημα της Ισπανίας. Αναμφίβολα πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, εκφράζεται όμως η αισιοδοξία πως θα υπάρξει συμφωνία και θα ενισχυθεί η ομάδα σε μία θέση που «πονάει».

Επίσης, στον Ηρακλή θέλουν να αποκτήσουν και έναν ακόμα παίκτη για τον άξονα, ο οποίος επίσης θα προέρχεται από την ξένη αγορά.

Φυσικά τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και θα πρέπει σε ό,τι αφορά τους δύο τελευταίους παίκτες, να κινηθούν γρήγορα οι επιτελείς της ομάδας.

Πηγή: bluearena.gr