Με Πλατέλλα στην «πρώτη»

26

Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για την εκκίνηση της επίσημης «πρώτης» προπόνησης στο Γεντί Κουλέ, η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό που θα παρακολουθήσει την προπόνηση με σκοπό να δώσει το σύνθημα για την έναρξη της σεζόν. Παράλληλα θα δώσουν το παρών οι  Γιαννης Ποτουρίδης και Βαγγέλης Πλατέλλας.

Διαβάστε την επίσημη ενημέρωση του ΟΦΗ:

Οι πόρτες του Γεντί Κουλέ, ανοίγουν για πρώτη φορά φέτος, προκειμένου να υποδεχθούν την ομάδα μας, στην πρώτη της, ανοιχτή συγκέντρωση για τους φιλάθλους μας (6μμ).

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 καλεί τους φιλάθλους μας, να είναι παρόντες με ελεύθερη είσοδο για όλους, προκειμένου να χειροκροτήσουμε το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μας (παλιούς και νέους) και να τους δώσουμε ώθηση και δύναμη, για τη φετινή χρονιά στην Σούπερ Λίγκ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους ότι στην «πρώτη» της ομάδας μας, θα είναι ανοιχτές οι θύρες 4,5 και οι θύρες 8 και 9.

Στο Ηράκλειο, βρίσκονται ήδη και οι Γιαννης Ποτουρίδης και Βαγγέλης Πλατέλλας, ενώ από το Σάββατο βρίσκονται στο Ηράκλειο, οι Αρνεντίνοι Νέιρα και Μεγιάδο.

Οι δυο τελευταίοι τη Δευτέρα (9/7) πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα βρίσκονται και αυτοί στο Γεντί Κουλέ.