Με «σφραγίδα» Παναγιωτούδη ο Ηρακλής

199

Με τον Κώστα Παναγιωτούδη να σκοράρει, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 37ο λεπτό ο Ηρακλής έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό (1-0), από την έδρα του Πιερικού.

Η αναμέτρηση στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Κρυστάλλη, όπως σας ενημερώσαμε στο 11ο λεπτό που προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του σκόρερ Παναγιωτούδη.

Από τις μεγάλες ευκαιρίες για τον «Γηραιό», ήταν αυτή στο 51′ όπου ο Ρόβας πλάσαρε τον Παπατολίκα, ωστόσο οι αμυντικοί του Πιερικού έδιωξαν πάνω στην γραμμή.

Η αναμέτρηση είχε αρκετή ένταση, στα τελευταία λεπτά κυρίως με τον Ηρακλή να μην απειλείται από τους γηπεδούχους και να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη, για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Οι συνθέσεις:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Κωστίκος, Τουλίκας, Τουλκερίδης, Κραγιόπουλος, Κατσιαμήτας, Κτιστόπουλος, Γκουντρουμπής, Παπαδόπουλος, Σαμανίδης
ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κριτσιάνης, Ιωαννίδης, Καστριτσέας, Παναγιωτούδης, Ρόβας, Αθανασίου, Κρυστάλλης (14’ Υφαντίδης, 71’ Μούδιος), Σαββελίδης, Δραγάνης (81’ Ανδρεάκος)