«Με τους διεθνείς ακόμα καλύτεροι»

13

Η γενικότερη ικανοποίηση που επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ από την εμφάνιση στον Σαν Πάολο φάνηκε και από τις δηλώσεις του Χέντβιγκες Μαντούρο, ο οποίος μιλώντας στη μικτή ζώνη του γηπέδου, τόνισε ότι η βελτίωση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη με την προσθήκη των διεθνών.

«Σταθήκαμε πολύ καλά απέναντι σε μία ομάδα όπως ήταν η Νάπολι. Σίγουρα κάναμε πολλά λάθη τα οποία αν αποφεύγαμε θα είχαμε καταφέρει να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα το οποίο και θέλαμε γιατί τα καλά αποτελέσματα βοηθάνε στην ψυχολογία. Η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται. Έχουμε πολλά καλά στοιχεία και θέλουμε να βάλουμε και άλλα στο παιχνίδι μας», είπε ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής.

Προσπαθώντας να δώσει μία εξήγηση για το γρήγορο γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ, τόνισε: «Ίσως αυτό να έγινε επειδή έλειπε η εμπειρία από κάποιους παίκτες μας από τέτοια μεγάλα ματς. Όμως όσο ο χρόνος περνούσε ανεβάζαμε την απόδοση μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση μας καθώς είχαμε και ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Μπορούμε να περιμένουμε βελτίωση γιατί πλέον θα είναι και οι διεθνείς μαζί μας. Η προσθήκη τους θα μας βοηθήσει πολύ λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας».