«Μην παρασύρεστε, δεν είναι κριτήριο»

44

Η Καλλονή δεν καίγονταν για το Κύπελλο, άλλωστε σήμερα παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές και κάποιους βασικούς έξω, κι ο Νίκος Καραγεωργίου επισήμανε ότι άλλα πράγματα απασχολούν την ομάδα του. Μίλησε βέβαια και για τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι το σημερινό παιχνίδι δεν πρέπει να είναι κριτήριο…

Είπε ο προπονητής της Καλλονής :

Για το παιχνίδι :Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση και στα παιδιά μας, που έκαναν μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια και κατάφεραν για μεγάλο διάστημα να κρατήσουν τον ΠΑΟΚ πίσω στο σκορ. Είχαν και την τύχη με το μέρος τους και την ικανότητα του τερματοφύλακά μας. Είχα πει ότι και 2-0 να είχαμε κερδίσει, πάλι μ΄ αυτά τα παιδιά θα παίζαμε, γιατί δεν μπορούμε. Βρισκόμαστε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν, προσπαθούμε να φτιάξουμε μια καινούρια προσπάθεια και πάνω σ΄ αυτή την περίοδο ήρθαν αυτά τα μεγάλα ματς για ματς. Ήταν επιλογή μας να παίξουμε έτσι. Έπρεπε να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με όλες μας τις δυνάμεις”.

Για το αν είδε διαφορές στον ΠΑΟΚ σήμερα : “Καταλαβαίνω ότι γίνεται μια προσπάθεια στον ΠΑΟΚ, κυρίως με νεώτερους παίκτες, όπως τους χαφ. Πιθανόν αυτός ο τρόπος να ταιριάζει περισσότερο, αλλά αυτό θα φανεί στη διάρκεια. Ας μην είναι κριτήριο το σημερινό, μην παρασύρεστε. Τα κριτήρια θα είναι τα δυνατά παιχνίδια, που έρχονται, εκεί θα κριθούν. Δε νομίζω πως υπήρχαν διαφορές στα δύο παιχνίδια. Ήταν ίσως η αντίσταση η δική μας λίγο μεγαλύτερη στο πρώτο παιχνίδι”.

Για το μέλλον της Καλλονής : “Τα πράγματα ήταν δύσκολα η βαθμολογική μας θέση δεν μας δίνει μεγάλες ελπίδες. Υπάρχουν κάποιες ελπίδες. Η διοίκηση αποφάσισε να κάνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία σε μια περίοδο δύσκολη, που αρχίζουν οι μεταγραφές. Αν ήταν να κάνει αλλαγή, έπρεπε να την κάνει νωρίτερα, ώστε οι καινούριοι να είναι έτοιμοι στις μεταγραφές. Εγώ προσπαθώ να γνωρίσω την ομάδα και να κάνουμε και μεταγραφές. Είναι πολύ δύσκολο. Όχι τόσο η βαθμολογική. Με μια νίκη μέσα και μία έξω, πας 6 βαθμούς μακριά απ΄ αυτούς που κυνηγάς. Θέλουμε να αρχίσουμε να πλησιάσουμε τους… από πάνω”.