«Μια πόλη μια ομάδα» ή «η πόλη του Θεού»;

214

Ο ΠΑΟΚ παίζει ελεύθερα στο δικό του γήπεδο σε επικοινωνιακό πεδίο, αλλά επιστρέφει σιγά σιγά και ο Άρης και αρχίζουν οι κόντρες. Λίγοι θα έχουν προσέξει τις λεπτομέρειες στα επίσημα σάιτ των ομάδων.

Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ψηλά στο κέντρο, υπάρχει διακριτικά η φράση «one city one team», το γνωστό μότο «μια πόλη, μια ομάδα». Πρόσφατα επέστρεψε στον αέρα του διαδικτύου και η ανανεωμένη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης. Σχεδόν στο ίδιο σημείο, με την ίδια διακριτικότητα, που όμως να γίνεται αντιληπτή, υπάρχει η φράση «the city of God», δηλαδή «η πόλη του Θεού», έχοντας ανάμεσα στις λέξεις τον Λευκό Πύργο.

Επομένως «μια πόλη, μια ομάδα», ή «η πόλη του Θεού»; Όπως φαίνεται θα υπάρχουν και μελλοντικά αρκετές τέτοιες επικοινωνιακές κόντρες.

Όσο για την ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής, είναι παρατημένη στο έλεος του Θεού. Στην πρώτη σελίδα εξηγεί ότι επόμενος αγώνας δεν έχει οριστεί, ενώ τελευταίος αγώνας ήταν στις 17 Απριλίου με τον Παναιτωλικό, το ρόστερ είναι το περσινό, όπως και η βαθμολογία, πρόεδρος ο Παπαθανασάκης. Μόνο η ιστορία έχει παραμείνει η ίδια…