«Μονόδρομος η Γ’ Εθνική»

19

Ο Γιάννης Βένος τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της επιλογής της Γ’ Εθνικής, χαρακτηρίζοντάς την πλέον ως τον μοναδικό δρόμο για τον Αρη, σε δηλώσεις του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Είναι μια εξέλιξη που περίμενε όλος ο κόσμος. Μπορεί να λέγαμε ‘να παίξει η ομάδα στη Β’ Εθνική’, αλλά όταν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, αυτό δεν μπορεί να γίνει. Είμαστε στάσιμοι εδώ και τρεις μήνες και τώρα βλέπουμε μία εξέλιξη. Μπορεί να μας πονάει να βλέπουμε τον Άρη στη Γ’ Εθνική, αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος», ανέφερε ο πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Αρη

Αναφερόμενος στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν, είπε: «Ο Αρης χρειάζεται ανθρώπους μέσα από την οικογένεια, που να τον αγαπάνε και να έχουν αποδεδειγμένα ήθος. Με αυτά τα στοιχεία μπορεί να δοθεί όραμα στον κόσμο».

Για το οικονομικό κομμάτι και τα χρήματα που μπορεί να προσφέρει ο κόσμος, τόνισε: «Εφόσον γίνουν οι σωστές κινήσεις, είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί θα συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα και θα δώσουν από μόνοι τους τα χρήματα που απαιτούνται για να ανέβει η ομάδα».

Τέλος, για τη στάση των βετεράνων ποδοσφαιριστών, είπε: «Είμαστε πάντα κοντά σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για το καλό του συλλόγου. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Θα στηρίξουμε την προσπάθεια να στηθεί ο σύλλογος από την αρχή».