«Μου είπε, καλύτερα να φύγω»

Δηλώσεις στο «Αθλητικό Μετρόπολις» έκανε πριν από λίγο ο Ευθύμης Κουλούρης μιλώντας για τον δανεισμό του, τους στόχους του και πως προέκυψε η προοπτική της Ανόρθωσης. 

Αναλυτικά:

Πως προέκυψε ο δανεισμός στην Ανόρθωση:

«Έγιναν όλα πολύ γρήγορα αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μεταγραφή στην Ανόρθωση. »

Για το τι συζητήθηκε με τον ΠΑΟΚ και το ρόλο που έπαιξε ο Κουτσολιάκος: 

«Ενημερώθηκα λίγο πριν φύγουμε με την αποστολή για τα Γιάννενα. Ήθελα φέτος να είναι μια διαφορετική χρονιά και να έχω χρόνο συμμετοχής. Εγώ κυνήγησα να γίνει ο δανεισμός μου. Μίλησα με τον προπονητή και μου είπε ότι θα είναι καλύτερα να πάω δανεικός. Έτσι μίλησα με τον εκπρόσωπο μου και είμαι χαρούμενος με την προοπτική της Ανόρθωσης. Τις τελευταίες μέρες είναι δύσκολο να βρεις καλή ομάδα αλλά εγώ στάθηκα τυχερός και βρήκα την Ανόρθωση που είναι καλή ομάδα.Εγώ με τον ατζέντη μου, Πολ Κουτσολιάκο βρήκαμε την Ανόρθωση. »

Γιατί επέλεξε την Ανόρθωση: 

«Η Ανόρθωση είναι μια καλή ομάδα, υγιείς που κάνει πρωταθλητισμό είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Αποτελεί πρόκληση για μένα το πρωτάθλημα της Κύπρου. Είναι στα χέρια μου και στα πόδια μου να κάνω ότι μπορώ για να πετύχω.»

Για το τι περίμενε από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ φέτος: 

«Περίμενα φέτος ότι θα πάρω κάποιες ευκαιρίες περισσότερες από πέρσι. Ήταν μια έκπληξη που μου ανακοινώθηκε στο τέλος πως θα πάω δανεικός. »

Για την πορεία και την προετοιμασία του ΠΑΟΚ όπως την έζησε αυτό: 

«Είναι ακόμα αρχή, αλλά γίνεται μια καλή δουλεία. Εύχομαι τα καλύτερα στον ΠΑΟΚ,να πάει καλά σε όλες τις διοργανώσεις.»

Ο στόχος του δανεισμού: 

«Ο στόχος μου είναι να πάρω παιχνίδια να βελτιωθώ για να επιστρέψω στον «δικέφαλο».

Για το ποιοι από θα του λείψουν από τον ΠΑΟΚ: 

«Θα μου λείψει ο Πόζογλου και πολλά παιδιά που έκανα παρέα από τις ακαδημίες μάζι. Θα μου λείψει γενικότερα η ομάδα γιατί από τα 14 είμαι εκεί και πρώτη φορά αγωνίζομαι αλλού.»