«Μου ζητούν κούρεμα με το σήμα του ΠΑΟΚ»

161

Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας την παράσταση έκλεψε ένα μικρός φίλος του Δικεφάλου, που έκανε την εμφάνιση του με… ιδιαίτερο κούρεμα, αφιερωμένο στον Δημήτρη Πέλκα.

Ο Φόρης Θεοδοσιάδης, ο πατέρας του μικρού παιδιού, μίλησε για την εμπειρία του γιου του και την λατρεία που έχει για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, αλλά και για τα κουρέματα με σχέδιο τον Δικέφαλο που ετοιμάζει, αν κατακτήσουν το πρωτάθλημα οι “ασπρόμαυροι”.

Αναλυτικά όσα είπε στο ”Metropolis 95.5”:

Για την επαγγελματική του δραστηριότητα ως κομμωτής: «Αυτά τα σχέδια τα κάνω χρόνια, είναι η δουλειά μου. Το κάνω χρόνια, είναι μια συνηθισμένη εικόνα εδώ στα Γιαννιτσά, τα παιδιά να κυκλοφορούν με τέτοια κουρέματα. Ειδικά το καλοκαίρι, έρχονται οι πιτσιρικάδες και μου ζητούν σχέδια τον Δικέφαλο, αλλά και άλλα σχέδια. Πολλοί μου έχουν πει ότι θα κάνουν κούρεμα με σχέδιο τον Δικέφαλο όταν πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα. Και τους περιμένω. Διότι είμαι σίγουρος πως θα έρθουν γιατί θα πάρουμε το Πρωτάθλημα».

Για τη λατρεία του γιου του για τον Πέλκα: «Είναι κολλημένος με τον Πέλκα. Είναι λογικό. Από τότε που άρχισε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο του εξήγησα ότι τον γνωρίζω, ότι είναι από την πόλη μας, ότι πήγαινε στο ίδιο σχολείο. Όλα τα παιδιά τον αγαπούν. Απλά λίγο παραπάνω αυτός, επειδή έτυχε να του μιλήσω για τον παίκτη και έτσι ξεκίνησε η λατρεία του γι’ αυτόν».

Για το αν έχει ξανασυναντήσει τον Πέλκα: «Ήταν η πρώτη φορά που τον είδε στον αγώνα με τη Λάρισα. Ο Δημήτρης ζει στη Θεσσαλονίκη, έχει υποχρεώσεις δεν μπορεί να είναι πολύ στα Γιαννιτσά. Κι εγώ είχα χρόνια να τον δω στα Γιαννιτσά».