«Μπάχαλο» με αναδιάρθρωση και Βασιλειάδη!

Η Super League αποφάσισε σήμερα να ζητήσει συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, με σκοπό να συζητηθεί η περιβόητη αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Ωστόσο από την πλευρά του υφυπουργού δεν φαίνεται να υπάρχει καμία πρόθεση να συζητηθεί η πιθανότητα να μην γίνει τελικά η, συμφωνημένη από την αρχή της σεζόν, αναδιάρθρωση.

Άλλωστε με βάση αυτήν η ΕΡΤ μπήκε στο παιχνίδι των τηλεοπτικών της μεγάλης κατηγορίας , δίνοντας οικονομική «ανάσα», σε όσες ομάδες δεν είχαν βρει συμβόλαιο.

Από το γραφείο του υφυπουργού διαρρέεται συγκεκριμένα:

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει συνάντηση για την αναδιάρθρωση. Η απόφαση που πάρθηκε το καλοκαίρι ισχύει και δεν αλλάζει κάτι, ούτε θα τεθεί κάτι προς διαπραγμάτευση».

Η ανακοίνωση της Λίγκας όμως, αναφέρει ότι η συνάντηση θα αιτηθεί να γίνει «προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που άπτονται του επαγγελματικού ποδοσφαίρου».

Πηγές από το υφυπουργείο Αθλητισμού υποστήριζαν λοιπόν, ότι… «ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν έχει πρόβλημα να τους δει, αρκεί να υπάρχει καθορισμένη ατζέντα, για θέματα που δεν έχουν να κάνουν με την αναδιάρθρωση. Δεν έχει πρόβλημα να τους ανακοινώσει για παράδειγμα το νομοθετικό πλαίσιο για τη Super League 2. Δεν διαπραγματεύεται όμως, τίποτα σχετικά με τις αποφάσεις που υπάρχουν για την αναδιάρθρωση. Για ότι άλλο θέμα που έχει να κάνει με το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν αφορά την αναδιάρθρωση, το συζητάει…».