Μπέρδεψαν και τον κόσμο…

26

Αυτά που συμβαίνουν αυτή την εποχή στον Άρη, πραγματικά δεν έχουν ξαναγίνει και περισσότερο με φάρσα μοιάζουν…

Είναι τέτοιες οι ανατροπές και οι αλλαγές συσχετισμών, που έχει μπερδευτεί κι ο κόσμος, που κατάπιε το ποτήρι της Γ΄Εθνικής, με την ελπίδα ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος για την επανεκκίνηση της ομάδας, έτσι ώστε να επιστρέψει καθαρή και με καλύτερες προοπτικές στα μεγάλα σαλόνια.

Αυτός ο κόσμος βλέπει τώρα να έχει χαθεί η μπάλα και αυτός καλείται να στηρίξει μια κατάσταση για να ξαναδεί την ομάδα του ψηλά.

Οι οπαδοί αρχικά είχαν πιστέψει τον Γιώργο Γαλανό, στην συνέχεια η πλευρά του Ερασιτέχνη και του Καλαϊτζίδη (είναι φανερό, πλέον, ότι μιλάμε για άλλες πλευρές), μάλλον είχαν πιστέψει ότι έπεισαν τον κόσμο ότι αποτελούν την ενδεδειγμένη λύση κι ότι αυτοί μπορούν να κουμαντάρουν το καράβι. Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι προσπάθησαν να κάνουν στην άκρη τον Γαλανό.

Χθες, όμως, ο Γαλανός επανήλθε, έδειξε νούμερα και ποσά που έβαλε ως τώρα στο ποδοσφαιρικό τμή και ρώτησε τους άλλους “εσείς τι βάλατε, τι θα βάλετε και ποιος το εγγυάται αυτό”.

Φυσικά, σαφείς απαντήσεις δεν δόθηκαν και δεν είναι τυχαίο το ότι ο Γαλανός φάνηκε να βγαίνει κερδισμένος από τη χθεσινή “μάχη”.

Για να δούμε που θα καταλήξει…