Μπήκε ο Κλάους

19

Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, το ασκησιολόγιο είχε παιχνίδια κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο, 5-2 και φυσικά πολύ δουλειά στην τακτική, όπου ο Γιώργος Γεωργιάδης ανέλυσε μέσω πρακτικής εξάσκησης τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κινείται η ομάδα προκειμένου με passing game να δημιουργεί ελεύθερους χώρους, αριθμητική υπεροχή στην επίθεση και προϋποθέσεις για γκολ.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός ζητούσε από τους παίκτες του να μην αφήνουν χώρο στον αντίπαλο και να αμύνονται ψηλά προκειμένου να μην τον αφήνουν να φτάνει στην περιοχή τους. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν με τον Στέφανο Αθανασιάδη να γυμνάζεται κανονικά. Ο διεθνής επιθετικός, πάντως, δεν είναι στη διάθεση του Γεωργιάδη και θα επιστρέψει στους αγώνες του ΠΑΟΚ στα Play Offs λόγω τιμωρίας.

Τιμωρημένος είναι και ο Μιγκέλ Βίτορ , ο οποίος κόντρα στον Λεβαδειακό θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το Σάββατο (02.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:30 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια ο Γιώργος Γεωργιάδης θ’ ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Πηγή: paokfc.gr