Μπήκε ο Τζαβέλλας

15

Ακριβώς έξι εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Νίκη Βόλου, ο Γιώργος Τζαβέλλας μπήκε στο πρόγραμμα της ομάδας!

Ο διεθνής αμυντικός, είχε πάθει βαριά θλάση στους προσαγωγούς στο παιχνίδι που έγινε στις 13 Σεπτεμβρίου στην Τούμπα και η εκτίμηση του ιατρικού τημ του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για επιστροφή σε 6-8 εβδομάδες.

Ο Τζαβέλλας μπήκε στις προπονήσεις της ομάδας, στις αρχές της 7ης εβδομάδας, θα χρειαστεί λίγες μέρες για να αρχσει να ανεβάζει ρυθμούς και να καλύψει το κενό, και λογικά από την άλλη εβδομάδα θα τεθεί στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα την Τετάρτη δεν τίθεται λόγος, γι΄ αυτό της Κυριακής με τον Εργοτέλη, δύσκολα θα πάρει το ρίσκο ο προπονητής του ΠΑΟΚ, οπότε λογικά από βδομάδα θα υπάρχει και το όνομα του Τζαβέλλα στα σχέδιά του.

Όσοι δεν έπαιξαν χθες, μεταξύ των οποίων κι ο Τζαβέλλας, έκαναν ένα πρόγραμμα, που περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, τελειώματα φάσεων και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε μικρό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν 90 λεπτά κόντρα στη Βέροια έμειναν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία και αποκατάσταση…