Μπίλλης για Ηρακλή και.. όνειρα

27

Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο προπονητής του Άρη Παλαιοχωρίου, Λεωνίδας Μπίλλης, όπου αναφέρθηκε στην εικόνα του Ηρακλή, τον πονοκέφαλο προ προκαλεί ο Μεντί στον προπονητή του “γηραιού” και στην εξαιρετική πορεία που κάνει η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πορεία του Άρη: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την ομάδα. Και μόνο το γεγονός ότι βρισκόμαστε τόσες αγωνιστικές στην κορυφή δείχνει τη δυναμική του συλλόγου. Και ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι βαδίζουμε σε καλό δρόμο. Στην ομάδα μας 8-10 άτομα είναι από την ευρύτερη περιοχή. Από το Παλαιοχώρι είναι 4 παιδιά και στόχος μας είναι να δώσει βήμα ειδικότερα στα παιδιά της Χαλκιδικής να αναδειχθούν. Είναι πάρα πολύ καλό να αναπτύσσεται η Περιφέρεια ποδοσφαιρικά.

Οι παίκτες σαφώς βρίσκονται στην Περιφέρεια και στην Μακεδονία. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στο κομμάτι του ποδοσφαιριστή και τον τρόπο που προπονείται. Το ποδόσφαιρο να γίνει ένα μέσο διαφυγής για όλους και γιατί όχι να κάνουν πρωταθλητισμό. Μέχρι στιγμής οι ομάδες του Νομού πρωταγωνιστούν. Εμένα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα ήταν να περάσω την επαγγελματική νοοτροπία στο σύλλογο και να είμαστε μία από τις μεγάλες ομάδες της Γ΄ Εθνικής.

Και μέχρι τώρα το έχουμε καταφέρει και είμαστε περήφανοι γι΄ αυτό και θα συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα την πορεία μας».

Για τη μάχη με τον Ηρακλή και τη μεταγραφή του Μεντί: «Ο Μεντί διακρίθηκε στον πρώτο γύρο κυρίως με τα αθλητικά του προσόντα και τα γκολ που πέτυχε. Θα πρέπει να προσαρμοστεί στο πλάνο και στα δεδομένα της ομάδας. Εμένα μου άρεσε ο Ηρακλής επιθετικά. Μια μεταγραφή δημιουργεί πλεονέκτημα και προβληματισμό στον προπονητή για το πόσο θα εγκλιματιστεί στις συνθήκες του συλλόγου. Είναι πάρα πολύ ωραίο πρωτάθλημα, το απολαμβάνουμε και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει».