Μπαίνει ο Πρίγιο!

Προπόνηση με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς παρόντα, έστω και για ένα κομμάτο της, ήταν η σημερινή για τον ΠΑΟΚ που συνεχίζει με έναν διεθνή ακόμα απόντα την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην Λάρισα.

Αναλυτικά από την ενημέρωση του paokfc.gr:

Την Πέμπτη (30.03) το ζητούμενο ήταν να μπει η μπάλα στο πλεχτό. Με οποιοδήποτε τρόπο. Διότι, μόνο αν σκοράρεις μπορείς να κερδίσεις. Κι ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τα σημαντικότερα ματς της σεζόν από τα οποία θέλει να φύγει νικητής.

Η προπόνηση, λοιπόν, αφορούσε την επιθετική λειτουργία της ομάδας μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας κι από τελειώματα με σουτ, κεφαλιές, με συνδυαστική κίνηση και γέμισμα από τα άκρα.Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Τζάλμα Κάμπος , ενώ ο Φερνάντο Βαρέλα κι ο Γκόικο Τσίμιροτ έκαναν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω της επιβάρυνσής τους από τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες. Ο μοναδικός απών, πλέον, είναι ο Αμρ Ουάρντα που επιστρέφει την Παρασκευή (31.03) όπου ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.