Μπαξεβάνος:”Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα”

Για την νίκη κόντρα στον Εδεσσαϊκό με 3-1 και για την δύσκολη συνέχεια μίλησε ο προπονητής του “γηραιού”, Σπύρος Μπαξεβάνος.

Ααλυτικά τα όσα ανέφερε:

Αρχικά είπε: «Δεν μπήκαμε στο ματς με τον τρόπο που έπρεπε να μπούμε, νομίζαμε ότι θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Εδεσσαϊκός και αυτό φάνηκε στα πρώτα 25 λεπτά όταν μας δημιούργησε ο αντίπαλος κάποια προβλήματα, ωστόσο η ομάδα στάθηκε όρθια. Από εκείνο το σημείο και μετά καταλάβαμε πως πρέπει να σταθούμε μέσα στο παιχνίδι. Ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε και νομίζω βάλαμε δίκαια τα τρία γκολ και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί και κάποια στιγμή με τις αλλαγές που κάναμε χαλαρώσαμε, ρίξαμε ταχύτητα και δεχτήκαμε και το γκολ, θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο σήμερα».

Και συνέχισε: «Δυστυχώς σε ένα παιχνίδι χαρά για εμάς κατάφεραν οι διαιτητές και μας εκνεύρισαν χωρίς να υπάρχει λόγος. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να αφοσιωνόμαστε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Να κάνουμε την δουλεία μας όπως πρέπει και να μην εκνευριζόμαστε ούτε από αντιπάλους ούτε από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους και από εδώ και πέρα όμως ξεκινάνε τα δύσκολα και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η άνοδος».