Μπαξεβάνος για Ηρακλή, επτάρα και… άνοδο

23

Για την πρωτιά που «κλείδωσε» ο Ηρακλής, την επτάρα στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας και τα μπαράζ ανόδου, μίλησε ο προπονητής του Γηραιού, Σπύρος Μπαξεβάνος. 

Αναλυτικά, τα όσα είπε: 

Για το ότι με την σημερινή νίκη… κλείδωσε και η πρώτη θέση: «Αυτό είναι κάτι που δεν το περιμέναμε αλλά είναι ακόμα καλύτερα που τελειώσαμε από σήμερα και έχουμε έτσι χρόνο να δούμε κάποια πράγματα και να προετοιμαστούμε για τα μπαράζ. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι συγχαρητήρια στα παιδιά. Μπήκαν όσο πιο σοβαρά γινόταν στο παιχνίδι και το σημαντικό ήταν να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Ήρθαν νωρίς τα γκολ και τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα στη συνέχεια για εμάς. Θέλω επίσης να ζητήσω από τον κόσμο της ομάδας να έρθει την επόμενη εβδομάδα στο γήπεδο και να πανηγυρίσει με τα παιδιά και να τα ευχαριστήσει. Η ομάδα νομίζω δίκαια και πανάξια είναι πρωταθλήτρια και θα διεκδικήσει την άνοδο της στην επόμενη κατηγορία».

Για το ότι δοκίμασε και άλλους παίκτες σήμερα: «Τα παιχνίδια θα είναι συνεχόμενα όπως μας έχουν πει και θα χρειαστούν όλοι. Εμείς δουλεύουμε με σκοπό να έχουμε έτοιμους και… ετοιμοπόλεμους όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν».