Μπηχτή Μελισσανίδη για Χριστοδουλόπουλο

46

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε την προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του. Ο μεγαλομέτοχος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Τέλος μίλησε με τους αρχηγούς για να μπουν στους λογαριασμούς των παικτών το πριν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δείτε όσα τόνισε στην προπόνηση της ΑΕΚ:

«Ήθελα να έρθω να σας χαιρετήσω γιατί σήμερα έχετε την τελευταία προπόνηση της σεζόν. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όσα πετύχατε! Η χρονιά ήταν για εμάς απόλυτη επιτυχημένη! 

Κάνατε κάτι που οι οπαδοί μας περίμεναν πολλά χρόνια. Έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλό προπονητή και θέλω να πιστεύω και καλή διοίκηση. Φάγαμε λίγη στεναχώρια στον τελικό του κυπέλλου αυτά γίνονται στον ποδόσφαιρο. Ήσασταν και οι περισσότεροι σε κακή μέρα με λίγες εξαιρέσεις! Αλλά αυτό Τελείωσε, πάει! 

Είστε οι πρωταθλητές, είστε οι παναξιοι πρωταθλητές!  Και του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί, πιο ενισχυμένοι.  Μην το δείτε εγωιστικά αυτό που θα σας πω αλλά να ξέρετε ότι σαν ομάδα όποιον παίκτη γουστάρουμε φέρνουμε, όποιον τον θέλουμε τον κρατάμε!  Σας λέω και πάλι ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα  πιο δυνατή ομάδα, θα ενιαχυθουμε κι άλλο!  Εμεις είμαστε οι πρωταθλητές,  συνεχίζουμε, και του χρόνου θα είμαστε και πάλι πρωταθλητές! Αμέσως μετά ζήτησε να μικησει με τους αρχηγούς για να καταβληθεί άμεσα το πριμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»,