«Μπορεί και πεντάδα ο Ηρακλής»

16

Για τους λόγους που βρέθηκε στην Λαμία αλλά και την πορεία της πρώην του πλέον ομάδας, του Ηρακλή μίλησε ο Σάββας Σιατραβάνης. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»

Για τη μεταγραφή του στη Λαμία: «Είχα προτάσεις και από ομάδες της Α’ Εθνικής, από τον Πανθρακικό συγκεκριμένα και μια νύξη από τη Βέροια, όμως, ο κύριος λόγος που πήγα στη Λαμία ήταν ο Παύλος Μυροφορίδης. Δείχνει ότι πάει να κάνει κάτι καλό και με έπεισε γι’ αυτό. Έτσι προτίμησα τη Λαμία».

Για τον φετινό Ηρακλή: «Βρήκε τα πατήματά του και κάνει καλές εμφανίσεις. Βέβαια, ήταν άτυχος στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό λόγω της κόκκινης κάρτας, όμως, παιχνίδι με παιχνίδι εμφανίζεται καλύτερος και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα παραμονής στην κατηγορία».

Για το αν μπορεί το κάτι παραπάνω: «Αυτό πρέπει να το κοιτάξει παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι τόσο κοντινές οι αποστάσεις από την πεντάδα μέχρι την παραμονή στην κατηγορία που με κάποιο σερί νικών θα μπορούσε να κοιτάξει και την Πέμπτη θέση. Παιχνίδι με παιχνίδι θα φανεί αυτό».

Για το βασικό συστατικό της αξιόλογης πορείας: «Είναι τα παιδιά που έμειναν από πέρσι. Η ομάδα είναι μια οικογένεια από ό,τι ακούω και μαθαίνω γιατί έχω και αρκετούς φίλους. Βεβαίως, είναι και η καλή τακτική που εφαρμόζει ο προπονητής. Δουλεύει σε όλα τα παιχνίδια και ξέρει τι ζητά. Είναι δεμένη ομάδα. Ο καθένας ξέρει την ομάδα, ο ένας ξέρει τον άλλο. Δεν χρειάζονται και πολλά».

Για τις αναμνήσεις του από τον Ηρακλή: «Από τον Ηρακλή θυμάμαι πάντα τα καλύτερα. Ό,τι κακό υπήρξε το έχω ξεχάσει και κρατάω μόνο τα καλά».

Για τον Βέλλιο: «Ο Αποστόλης είναι πολύ δυνατός. Βάζει γκολ και είναι η κινητήριος δύναμη της ομάδας. Εμφανίζεται πολύ βελτιωμένος και είναι ένα κλικ καλύτερος».