«Μπορούσαμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Ικανοποιημένος από τους παίκτες του εμφανίστηκε μετά το σημερινό 2-2 με τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, αναφέροντας πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει και την νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά ανέφερε: «Το κίνητρο στην ομάδα μας το δίνει η ιστορία και η δυναμική του συλλόγου και πόσο μάλλον το προσωπικό κίνητρο. Σίγουρα το σημερινό ματς είχε διαφορετική ένταση, καλό είναι να μην υπάρχει αλλά είναι ανθρώπινο. Μπήκαμε στον αγώνα με μεγάλη διάθεση, με καλό τέμπο, κόντρα στη ροή του αγώνα ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε αλλά είχαμε καλή αντίδραση. Στο 2ο μέρος τα πράγματα μετά την αποβολή έγιναν δύσκολα για εμάς, οι παίκτες μας έδωσαν ότι είχαν και ξέρω ότι έχουν μεγάλη καρδιά και το απέδειξαν σήμερα. Ίσως στο τέλος να μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τους δίνω τα συγχαρητήρια μου και για την καρδιά τους που άφησαν στο γήπεδο».

Πρόσθεσε ότι: «Έχουμε ένα ρόστερ που όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί, ο καθένας έχει το ρόλο του, σήμερα είχαμε επτά αλλαγές, αυτό θα συνεχιστεί γιατί καταλαβαίνεται σε 15 μέρες με 5 αγώνες τέτοια περίοδο είναι πολύ δύσκολο, θα πρέπει να προστατεύσουμε τους παίκτες μας και ενόψει της νέα σεζόν.

Αυτά τα παιχνίδια θα μας προετοιμάσουν για το Europa League, είναι μόνο θετικά, φέτος ξανά συστηθήκαμε στην κατηγορία και σιγά σιγά θα γνωριστούμε καλύτερα. Το 2ο γκολ ήταν εκπληκτικό, με κάθε ακρίβεια, είναι ικανότητα και δουλειά συνολικά. Οι παίκτες μας ήταν εκπληκτικοί απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Θα μπορούμε να είχαμε ένα καλύτερο σκορ, αυτό που έχει σημασία είναι ότι δώσαμε ότι είχαμε».