«Μπράβο στους παίκτες μου, αν δεν το είδε δεν… κάνει»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Σάββας Παντελίδη, μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την κατάθεση ψυχής που έκαναν και για την εμφάνισή τους, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ κατακεραύνωσε τον βοηθό για τη μη υπόδειξη οφ σάιντ στο γκολ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έβγαλαν ψυχή και πάθος ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Βρήκαμε τον αντίπαλο σε μία περίοδο που είναι όλα καλά. Στην αρχή δεν ήταν καλός ο αντίπαλος, δεχθήκαμε ένα γκολ με λάθος όχι των ποδοσφαιριστών μου και μετά η ψυχολογία μας δεν ήταν καλή, δεν μπορούσαμε να ηρεμήσουμε. Μέχρι να δεχθούμε το γκολ, ήμασταν καλύτεροι είχαμε μεγαλύτερη ενέργεια.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε μουδιασμένοι, αλλά όσο περνούσε η ώρα ήμασταν καλύτεροι. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, την μεγάλη ευκαιρία την είχαμε εμείς. Έχουμε χάσει παιχνίδια που ο αντίπαλος είχε μισή ευκαιρία. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, η ομάδα δεν θα τα παρατήσει ποτέ. Είναι η δύναμη της φανέλας… Δεν κάναμε τίποτα, είμαστε ακόμη πολύ χαμηλά, σκύβουμε το κεφάλι και προσπαθούμε για τα επόμενα».

Για το γκολ του ΠΑΟΚ: «Εγώ σαν προπονητής δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Όσοι το δουν, θα έχουν την ίδια εικόνα. Δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να έκανε αυτό το λάθος, είναι αδύνατο να μην το είδε. Αν δεν το είδε, τότε δεν κάνει».

Για τον τρόπο, με τον οποίο έπαιξε η ομάδα του: «Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, αλλάξαμε λίγο τον τρόπο που παίζουμε, βάλαμε τον Στάμου στο κέντρο, γιατί ο ΠΑΟΚ βγάζει πολλές επιθέσεις και προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τον αντίπαλο. Το ρίσκο ήταν μεγάλο στα τελευταία λεπτά γιατί δεν είχαμε χαφ να τρέξουν, αλλά μας βοήθησε ο τρόπος παιχνιδιού του αντιπάλου, γιατί μπορέσαμε να πάρουμε τις δεύτερες μπάλες και να βγάλουμε αντεπιθέσεις».