Μπράνκο: «Οι αντίπαλοι μας φοβούνται»

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, μίλησε στην κάμερα του PAOK TV, για τα όσα συνέβησαν στο Γ. Καραϊσκάκης, αλλά και για την μεταγραφική ενίσχυση του Δικεφάλου τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα θα ήμασταν πολύ πιο ευχαριστημένοι αν είχαμε κερδίσει τα ντέρμπι που έχουμε δώσε μέχρι σήμερα. Η σωστή νοοτροπία για την ομάδα είναι να κοιτάει όμως το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό κάνουμε. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα είναι στην πρώτη θέση.

Πράγματι κάποιος μπορεί να δει με μια έννοια ότι δεν κερδίσαμε κάποιο ντέρμπι αλλά από την άλλη δεν χάσαμε. Η αλήθεια είναι ότι κάθε ντέρμπι πρέπει να το κοιτάζουμε ξεχωριστά με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό δεν ήμασταν τόσο συμπαγείς.

Ωστόσο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και είχαμε σπουδαία ευκαιρία με τον Μπίσεσβαρ να πετύχουμε δεύτερο τέρμα. Στον Ολυμπιακό ήμασταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί, στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά ήμασταν ανταγωνιστικοί».

Για τα όσα συνέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης»:

«Πρώτα από όλα πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη να αντέξει οποιαδήποτε πίεση και πριν το αγώνα και κατά την διάρκεια του. Αυτά που έγιναν στο «Καραϊσκάκης» δεν θα έπρεπε να συμβούν.

Είναι ένα σημάδι όμως που δείχνει ότι οι αντίπαλοι μας φοβούνται και κάνουν τα πάντα για τα πάντα να μας επηρεάσουν. Η ομάδα δεν επηρεάστηκε και αυτό φάνηκε από την εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο».

Σε ποιο επίπεδο είναι σήμερα ο ΠΑΟΚ:

«Είναι δύσκολο να μπορέσουμε να δώσουμε συγκεκριμένο ποσοστό. Παρόλο που στην αρχή έλεγαν όλοι ότι θα αλλάξουν πράγματα και συστήματα το σημαντικό είναι το πως θα γίνει δυναμικό το σύστημα στον αγωνιστικό χώρο.

Στην αρχή της σεζόν έπαιζαν κάποιο ποδοσφαιριστές και στην συνέχεια ήρθαν κάποιοι άλλοι που άλλαξαν την δυναμική του παιχνιδιού, ενώ αρκετοί νομίζουν ότι έχουμε αλλάξει σύστημα, έχει αλλάξει απλά η δυναμική του παιχνιδιού μας.

Ξεκάθαρο παράδειγμα είναι ότι αγωνιστήκαμε με Μπίσεσβαρ και Καντουρί κόντρα στον Ολυμπιακό και σήμερα δεν αγωνίζονται, πράγμα που σημαίνει ότι αλλάζουμε ένταση και δυναμική αλλά όχι το σύστημα».

Αν σκέφτονται αλλαγές για την περίοδο του Ιανουαρίου:

«Όπως καλά ξέρετε το ρόστερ της ομάδας δομήθηκε το καλοκαίρι όταν πιστεύαμε ότι ομάδα θα είναι στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έτσι το ρόστερ είναι κάπως διευρυμένο. Θα υπάρχουν προσαρμογές χωρίς όμως να μειώσουμε την δυναμική και την ποιότητα της ομάδας».