Μπράνκο – Φερέιρα στους παίκτες: «Είστε εκεί που ανήκετε, στην 1η θέση!»

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού στο Βόλο και με μια καταπληκτική εμφάνιση, επικράτησε χθες επί του Ατρόμητου με 5-1, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ξανά μόνος στην κορυφή της Super League.

Στο πλαίσιο αυτό, το PAOKTV όπως κάνει σε κάθε αγώνα, έτσι και στο χθεσινό με τον Ατρόμητο, ετοίμασε την παρακάμερα της αναμέτρησης, όπου εκτός από τα όσα συνηθίζει να δείχνει, έχει προβάλει και τις ομιλίες τόσο του Μάριο Μπράνκο όσο και του Αμπέλ Φερέιρα.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα συγκεντρώθηκε στα αποδυτήρια, όπου υπήρξε ομιλία τόσο από τον προπονητή όσο και από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος τεχνικός σημείωσε αρχικά πως: «Ξέρω ότι είναι ένα περίεργο δώρο αλλά όταν κοιτάς (σ.σ. δείχνει το σήμα του ΠΑΟΚ) πρέπει να σκεφτείς όλες τις φορές που είναι πιθανό να βελτιωθείς. Όταν κοιτάς αυτό το σύμβολο πρέπει να βάλεις στο μυαλό σου ότι είναι πιθανό να γίνεις καλύτερος, όλοι ανήκετε στην ομάδα και τη βοηθάτε!».