Μπρίτο:«Μπορεί Superleague ο Απόλλων»

27

Την άποψη ότι μπορεί ο Απόλλων Πόντου να διεκδικήσει την άνοδο στην Superleague, εξέφρασε ο Εντουάρντο Μπρίτο, μιλώντας και για τον νέο του ρόλο ως σέντερ φορ. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για την επιστροφή του στον Απόλλωνα: «Το ήθελα πολύ, έγινε τελικά η επιστροφή και είναι όλα καλά. Η ομάδα και πριν έρθω εγώ ήταν σοβαρή, μπορεί να πετύχει το στόχο της, είναι οργανωμένη ομάδα. Τα αποδυτήρια είναι καλά, τα παιδιά είναι πολύ καλά και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τον προπονητή του: «Όταν ξέρεις τι ζητάει ο κόουτς είναι καλύτερα τα πράγματα, για μένα ακόμη είναι λίγο διαφορετικά και προσπαθώ όσα περισσότερο μπορώ να προσαρμοστώ. Τα παιδιά με βοηθάνε σε αυτό, να γίνει πιο γρήγορα. Η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο. Πρέπει να μάθω το νέο ρόλο στην ομάδα, ήρθα για να βοηθήσω και θεωρώ πως θα είμαι έτοιμος όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για το νέο του ρόλο ως φορ στην ομάδα: «Πρώτη φορά παίζω ως επιθετικός, είναι άλλο στυλ. Πρέπει να παίζω με πλάτη, πάντα έβλεπα γήπεδο αν έπαιζα δεκάρι. Προσπαθώ να προσαρμοστώ, να κρατάω την μπάλα και να είμαι όσο πιο κοντά στο τέρμα. Μου αρέσει ο νέος μου ρόλος αλλά χρειάζομαι ακόμη χρόνο για να τον μάθω. Η ομάδα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και μου αρέσει και εμένα αυτό».

Για τον κόσμο του Απόλλωνα: «Εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα στο γήπεδο για να φέρουμε ξανά τον κόσμο στις κερκίδες».