Μυρίζει… κανόνι στον Ηρακλή!

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται ο Ηρακλής κι αν αλλάξει κάτι άμεσα, οι κυανόλευκοι απειλούνται με διάλυση!

Όσο περνούν οι μέρες δεν μένει τίποτα όρθιο και πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Νίκου Παπαδόπουλου!

Ο προπονητής του Ηρακλή έστειλε σήμερα το πρωί το μήνυμά του μέσω facebook, ποστάροντας μία κλεψύδρα, και αναπτύχθηκε ήδη μια φημολογία που λέει ότι είναι έτοιμος να τα βροντήξει, βλέποντας το χάος δίπλα του. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αποχώρησε και ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας, που έχει μισθό τριψήφιο, αλλά είναι απλήρωτος.

Έτοιμοι να τα βροντήξουν είναι και αρκετοί παίκτες, και λέγεται ότι την Παρασκευή 22/07, που είναι να φύγει η ομάδα στην Ολλανδία, το αεροπλάνο μπορεί να φύγει άδειο, αν νωρίτερα δεν έχουν γίνει πληρωμές.

Η κατάσταση αρχίζει να γίνεται δραματική στον Ηρακλή με το Παπαθανασάκη να σφυρίζει αδιάφορα, προσπαθώντας να κάνει “κολεγιές” με μάνατζερ, προκειμένου να σώσει τη παρτίδα.

To κακό για τον Ηρακλή είναι πως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει ερασιτεχνικό σωματείο, να αναλάβει δράση, δρομολογώντας εξελίξεις. Ο Παπαθανάσης έχει το 100% των μετοχών και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν και κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί έννομο συμφέρον για να προσφύγει στο πρωτοδικείο ζητώντας διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Από την άλλη, δεν φαίνεται να υπάρχουν και άνθρωποι, πρόθυμοι να ηγηθούν μιας κατάστασης να σωθεί ο Ηρακλής και να μην οδηγηθεί σε διάλυση, πριν ακόμη ξεκινήσει η σεζόν.