Μυροφορίδης: «Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια ατμόσφαιρα»

117

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Παύλος Μυροφορίδης, μίλησε για το φιλικό απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς αλλά και το ματς κόντρα στην Καλλιθέα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς βιώσε το χθεσινό ματς με την Μπόκα: «Ήταν κάτι πολύ όμορφο το χθεσινό, το είχε ανάγκη ο οργανισμός Άρης. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχουν περάσει δύσκολα όλοι, αλλά δεν παύει να υπάρχει αυτή τη δυναμική. Ήταν ένα τεστ για τον κόσμο, να νιώσει σημαντικός πάλι. Άνθρωποι που είχαν καιρό να έρθουν στο γήπεδο, ξαναβρέθηκαν χθες στο ματς με την Μπόκα.

Η πλειοψηφία των παικτών της χώρας δεν μπορεί να ζήσει κάτι τέτοιο και δεν έχουν ζήσει. Δεν το βλέπω αυτό που έγινε χθες σ΄ εμάς, να έχει ξανά γίνει σε άλλο γήπεδο με τέτοια ατμόσφαιρα. Σίγουρα τα παιδιά το απόλαυσαν, θα έχουν να θυμούνται και θα μείνει χαραγμένο μέσα τους. Ο οργανισμός Αρης ψήλωσε και πάλι. Το σημαντικότερο όλοι ήταν να νιώσουν τι λείπει και ότι αυτό έρχεται και δε θα τους λείπει για πολύ».

Για το ερχόμενο ματς με την Καλλιθέα: «Η επιστροφή στην πραγματικότητα είναι η καθημερινότητά μας. Μία παρένθεση ήταν το χθεσινό. Οι παίκτες είναι πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ. Αυτή τη στιγμή το επίπεδο μας δεν είναι αυτό που θέλουμε. Οι νίκες σίγουρα μας δίνουν ηρεμία και χρόνο για να δουλέψουμε για να γίνουμε αυτό που θέλουμε. Θα κάνουμε στο μέλλον αυτά που θέλουμε για την ομάδα».