Μυστακίδης:«Νίκη γοήτρου που την χρειαζόμασταν»

26
Στην σημασία της νίκης αλλά και στην συνέχεια που πρέπει να έχει ο Δικέφαλος στάθηκε ο Γιάννης Μυστακίδης μετά το 1-3 επί της Καλλονής.

Αρχικά ανέφερε: Ήρθαμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και στο τέλος τα καταφέραμε. Βάλαμε το πρώτο γκολ, μετά μας ισοφάρισαν με το πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι, καταφέραμε να προηγηθούμε και πανηγυρίσουμε μία νίκη γοήτρου που χρειαζόμασταν πάρα πολύ και εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια.

Ήμασταν λίγο αγχωμένοι γιατί ψάχναμε τα πατήματα μας τόσο καιρό, ήμασταν άτυχοι και αυτό μας έκανε λίγο να αγχωθούμε αλλά στο τέλος πήραμε τους τρεις πόντους και είμαστε όλοι καλά και χαρούμενοι.

Για τη σημασία της σημερινής νίκης: Αυτή η νίκη μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε ανάλογη συνέχεια με καλά αποτελέσματα”.

Για τις αλλαγές και το πόσο βοήθησαν αυτές: “Όλα τα παιδιά βοηθάνε για αυτό μας χρησιμοποιεί ο προπονητής. Εγώ προπονούμαι σκληρά και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να γίνομαι καλύτερος. Θέλω να αφιερώσω το σημερινό γκολ στον προπονητή μου, στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο, που τον θέλουμε και στα καλά και στα άσχημα δίπλα μας.

Για τον πανηγυρισμό του: Ότι έγινε, έγινε. Ο προπονητής με πιστεύει, εγώ έγινα καλύτερος παίκτης και θέλω να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα να παίρνει αποτελέσματα. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό κάθε μέρα στις προπονήσεις.