Μόλις μπήκε, ξαναβγαίνει…

21

Το χθεσινό παιχνίδι του Ηρακλή στις Σέρρες με τον Εθνικό ήταν σημαντικό, καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος ήθελε να ρίξει στα βαθιά τον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, μετά την απουσία του λόγω τραυματισμού.

“Θα παίξει στις Σέρρες και θα μπει σιγά σιγά στην ομάδα” έλεγε ο προπονητής του Ηρακλή την προηγούμενη εβδομάδα, ο Αργεντίνος αμυντικός έπαιξε χθες,, αλλά θα πάρει πάλι το… ρεπό του. Στην πρεμιέρα του, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και δεν θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Αιγινιακό, στο Αιγίνιο.

«Ηταν πολύ καλός. Ήμασταν άτυχοι γιατί θα τον έβγαζα σε εκείνο το σημείο του αγώνα. Αυτό είχαμε συνεννοηθεί μαζί του να παίξει 70’. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του, όπως είναι και αυτός. Θα βρει ρυθμό και θα είναι χρήσιμος για την ομάδα άμεσα», σχολίασε ο Νίκος Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στον Μπαρτολίνι.

Ο προπονητής του Ηρακλή, πάντως, έφυγε με χαμόγελα από τις Σέρρες, αφού για ένα ακόμη παιχνίδι, η ομάδα του είχε πειστική παρουσία.

«Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο μέρος δεν κινδυνεύσαμε και βάλαμε δύο όμορφα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε και είχαμε και την αποβολή. Σε αυτό όμως δεν έφταιγε η ομάδα. Θέλω να πω πως είμαι περήφανος που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά και κανένας δεν μπορεί να τους συμπεριφέρεται έτσι. Δεν σέβονται τον ιδρώτα τους και το όνομα της ομάδας μας. Να το σκεφτούν πολύ καλά όταν θα βρεθούν αντιμέτωποι ξανά. Και φυσικά δεν εννοώ την ομάδα του Εθνικού Σερρών. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη νίκη τους, κόντρα σε ένα καλό αντίπαλο», είπε, αναφερόμενος και στον διαιτητή του αγώνα, που απέβαλε τον Μπαρτολίνι.